Announcement
Collapse
No announcement yet.
"Aktywność w grze." - pytanie o blaszke.
Collapse
X
-
"Aktywność w grze." - pytanie o blaszke.
Dlaczego jak wczoraj grałem w Snooker 2009 to dało 2 punkty za aktywność w grze, a jak gram całymi dniami w kości to dostaje 0 ?Tags: None
-
Gry w wersji BETA były odkąd pamiętam dostępne dla wszystkich. Nie były jedynie wyszczególnione na stronie głównej GD.
-
Już chyba nie ma takiej możliwości. Teraz BETA jest dostępna dla wszystkich graczy, kiedyś chyba było troszkę inaczej i za to być może dostawało sie odznaczenie.
Pozdro
Leave a comment:
-
Mam pytanie odnośnie odznaczenia BETA TERSTER.
Otóż brzmi ono: Jak je dostać?
Jestem na grach 13 lat, zagrałem w większość gier, w pokera, bilarda i snookera to chyba we wszystkie możliwe wersje BETA i nie beta, dzieliłem się spostrzeżeniami na forum (jeszcze na starym forum) i w dalszym ciągu nie wiem jak to odznaczenie zdobyć
Jest ktoś, kto może mi pomóc ?
Leave a comment:
-
Przez tyle lat w których za granie przyznawano odznaczenia nie uwzględniono kości to i teraz nikt nie ma chęci na ich dodanie.
Jest kilka takich gier i chyba tak pozostanie dalej na kolejny rok.
Originally posted by ListonoszCzerwucha View PostNo to przecież mogą zrobić
Leave a comment:
-
Tak jak pisze Feld. Najwidoczniej nie ma przypisanego odznaczenia za aktywność w grze Kości.
Leave a comment:
-
No ale mi nie chodzi o aktywność na żetony tylko aktywność w grze. To w takim razie dlaczego to jest w STARYM snookerze a w Kościach tego nie ma ??
Leave a comment:
-
Originally posted by ListonoszCzerwucha View PostDlaczego jak wczoraj grałem w Snooker 2009 to dało 2 punkty za aktywność w grze, a jak gram całymi dniami w kości to dostaje 0 ?
Czy zasada rozegrania w kości wymaganej liczby gier obowiązuje w to wątpię, gdyż nie widzę odpowiedniego odznaczenia.
(Jeżeli grałeś o Wirtualną Gotówkę to masz odznaczenie Aktywność w grach na Żetony w przeliczeniu 1 pkt za 10 k podatku)
Leave a comment:
Leave a comment: